Warning: Use of undefined constant WPSocialShare - assumed 'WPSocialShare' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/c/4/e/bujqesia-ks.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-share/wp-social-share.php on line 19 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/c/4/e/bujqesia-ks.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars-explain.php on line 55 Bashkimi Evropian : 23 Milion euro për promovimin e produkteve bujqësore në BE dhe vendete e treta - Bujqesia.eu

Bashkimi Evropian : 23 Milion euro për promovimin e produkteve bujqësore në BE dhe vendete e treta

0

agriculture-euKomisioni Evropian ka miratuar 20 programe për promovimin e produkteve bujqësore në Bashkimin Evropian dhe në vendet e treta. Buxheti i përgjithshëm i programeve, shumica e të cilave do të zbatohen për një periudhë prej tre vjetësh është 46,5 milionë euro prej të cilave BE-ja kontribuon me 23,3 milion Euro. Programet e përzgjedhura mbulojnë një shumëllojshmëri të kategorive të produkteve, të tilla si produktet e cilësisë , produktet organike, frutat e freskëta dhe perimet, verërat, qumështi dhe produktet e qumështit, lulet, frutat dhe perime të përpunuara, drithëra të përpunuara dhe oriz, vezë etiketimin, si dhe kombinime të kategorive të ndryshme. Vendet e treta dhe rajonet e synuara janë: Amerika e Veriut, Rusia, Kina, Lindja e Mesme, Azia Juglindore, India, Amerika Latine, Norvegjia, Azerbajxhani, Bjellorusia dhe Turqia.