Mbrojtja e bimëve

Arkiva
0

Kjo sëmundje virusale prek një numur të madh bimësh të kultivuara si dhe barëra të…

Arkiva
0

Tek domatja,virusi shkakton ngjyrimin e menjëhershëm në kafe tek gjethet e reja dhe frenimin e…

1 2 3 10