“Gruri i sivjetshëm përmbush 90% të kërkesave për miell”

0

Fushata e korrje-shirjeve të grurit ka filluar sot në komunën e Shtimes.

Hapjen e kësaj fushate e ka bërë kryeministri i Kosovës Isa Mustafa së bashku me ministrin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Memli Krasniqi.

Me këtë rast kryeministri Isa Mustafa tha se interesimi për ta punuar tokën po rritet.

Ndërsa ministri i Bujqësisë, sipas KP-së, tha se sivjet punimi i tokës ka arritur përqindje rekorde dhe do të mbulojë 90 për qind të nevojave vendore për miell.