Hapet panairi nderkombetar “Agrokos”

0

Për herën e 17-të në Prishtinë po mbahet panairi ndërkombëtar AGROKOS – agrobiznesit, ushqimit dhe pijeve në Ballkanin Perëndimore.
‘AGROKOS 2017’ organizohet nga datat 18 – 20 tetor 2017, në Pallatin e Rinisë. Siç bëjnë me dije organizatorët, këtë vit ky panair sjell risi të shumta si:
· Për herë të parë këtë vit kemi Pavijonin Holandez të organizuar nga Qeveria Holandeze dhe zyra për bashkëpunim dhe tregti pranë Ambasadës së Mbretërisë së Holandës në Kosovë,
· Pavijoni nga Bosnja së bashku me shumë kompani,
· Pjesëmarrje e lartë nga Shqipëria,
· Mbështetja e KIESA për prodhues vendorë,
· Kompani tjera individuale nga vendet e rajonit,
· Seminare të dedikuara për fermerë.
‘AGROKOS’ sjell traditën 17 vjeçare të pikëtakimit mes bizneseve të shumta të cilat synojnë zgjerimin e tregut në Ballkan, por edhe më gjerë. I organizuar me standarde të larta nga kompania CEO e certifikuar ndërkombëtarisht nga Asociacioni Ndërkombëtar i Panaireve me seli në Francë – UFI, panairi është specializuar tashmë në trajtimin individual të ekspozuesve, bashkëpunëtorëve por edhe vizitorëve të saj.
Përveç takimeve B2B, edicioni i sivjetmë rezervon takime të jashtëzakonshme me top ekspertet ndërkombëtarë të industrisë së kësaj fushe ku mund të diskutoni dhe këshilloheni drejtepersedrejti me ekspertet.
Duke u bërë pjesë e AGROKOS-it bizneset e kësaj industrie mësojnë për trendët në fushën e agrobiznesit, mësojnë për risitë e konkurrencës së tyre dhe zgjerojnë rrjetin tyre të distribuimit në nivelin ndërkombëtar.