Kosova në panairin “International Green Week”

0

12439202_597174160421011_3476215288552785885_n

Ministri i Bujqësisë Memli Krasniqi, ka bërë një postim në ‘facebook’ duke shfaqur fotografitë e pavijonit të Kosovës në panairin “International Green Week”, që do të mbahet nga nesër në Berlin.

“12 kompani prodhuese dhe përpunuese nga Kosova do të prezantojnë produktet e tyre para konsumatorëve gjermanë dhe botërorë. Kjo është një mundësi shumë e mirë që agrobizneset tona të zgjerojnë bashkëpunimin. Ne do të vazhdojmë të mbështesim afaristët kosovarë në promovimin e prodhimeve tona edhe në ngjarje të tjera të rëndësishme ndërkombëtare”, ka shkruar Krasniqi

12494732_597174610420966_6946628860141487288_n