Warning: Use of undefined constant WPSocialShare - assumed 'WPSocialShare' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/c/4/e/bujqesia-ks.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-share/wp-social-share.php on line 19 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/c/4/e/bujqesia-ks.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars-explain.php on line 55 KRASITJA E QERSHISË. - Bujqesia.eu

KRASITJA E QERSHISË.

0

krasitja
Sikur edhe pemët tjera me bërthama, krasitjen nuk e durojnë shumë, në çdo pesë deri në dhjetë vjet duhet mënjanuar degët e thara, degët e sëmura dhe degët që rriten në qendër të trungut
Qershia mund të kultivohet në të gjitha llojet e tokës, përveç tokës me lagështirë të madhe dhe glinës. Krasitjen nuk e duron shumë. Nevojitet vetëm një krasitje e butë kohë pas kohe dhe më së lehti është që kjo pemë të mbahet.

Midis muajit nëntor dhe mars preni majat e degëve për disa centimetra. Në të njëjtën mënyrë, nëse pema është blerë me rrënjë jashtë, preni majat e rrënjëve.