Warning: Use of undefined constant WPSocialShare - assumed 'WPSocialShare' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/c/4/e/bujqesia-ks.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-share/wp-social-share.php on line 19 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/c/4/e/bujqesia-ks.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars-explain.php on line 55 LUFTIMI I BREJTËSVE - Bujqesia.eu

LUFTIMI I BREJTËSVE

0

Mos lejoni që brejtësit – transmetuesit e sëmurjeve të rrezikshme, të rrezikojnë veprimtarinë e juaj bujqësore dhe familjen e juaj. Kundërveproni ndaj tyre shpejt, në mënyrë efikase, rentabile dhe me sukses!

mauss

Dimri i butë, pa të reshura dhe jorganin e borës ndikon shumë në shumimin e brejtësve të dëmshëm. Brejtësit në bujqësi paraqesin kërcënim që mund të shkaktojë dëme materiale, nëse nuk veprohet me mjete përkatëse.

Sa e sa herë keni pasur humbje të konsiderueshme nga brejtësit siç janë miu i zi dhe miu i hirtë, nga miu i shtëpisë apo miu i fushës? A dëshironi që në mënyrë efektive t’i largoni këta dëmtues dhe me këtë rast të kurseni?

Ekspertët shumë vite me radhë janë marrë me problematikën e sulmeve të brejtësve në bujqësi, sesi të gjithë prodhuesve bujqësor tu ofrojnë zgjidhjen më të mirë, sepse mënyrat klasike të helmimit të brejtësve kërkojnë mjete të dukshme financiare dhe shpesh nuk janë efektive sa duhet.
Kështu me sinergjinë e tyre është menduar mjeti TIP 2955, e cila me rastin e testimit ka treguar një varg përparësish.

Pse të përdoret vegla TIP 2955?
o Vegla është shumë e lehtë për ta përdorur – është e rëndë 900 gramë
o Gypi i daljes mundëson dozimin pikërisht në vrimë (rreth 7 gramë)
o Kursen përzierjen
o Është e sigurt për juve dhe për familjen e juaj
o Nuk ekziston rreziku për helmimin e kafshëve të egra
o Një person është me efikas dhe më i shpejtë se 4 persona që helmin e vendosin me metoda klasike (me lugë)
o me rastin e vendosjes së helmit, ky mbahet në mbështjellës special që përdoruesi të mos ketë kontakt direkt me helmin
o Në prodhimin e veglës përdoren jo vetëm materialet më të mira: inoksi dhe alumini me qëllim të afatit të gjatë të përdorimit dhe të kursimit të parave