National Geographic zgjedh kafshën nga Kosova një nga më të çuditshmet për 2015

0

gafore

National Geographic në përzgjedhjen e 10 kafshëve më të çuditshme të 2015’tës, ka zgjedhur edhe një hardhucë nga Kosova.

I renditur i pesti në listë, në faqen e “National Geographic” përshkruhet si një hardhucë me tre bishta, që është parë në Kosovë, në muajin qershor.“Një hardhucë me tre bishta është parë në Kosovë, gjë e cila është një ‘gabim’ gjenetik i procesit të rigjenerimit”, transmeton Express.

Në vendin e parë në këtë listë është një gaforre ngjyrë violet, e quajtur “ New Vampire Crabs”, e cila është parë në muajin mars në pjesën jugore të Azisë.Lista është me 10 kafshë interesante dhe të çuditshme.