Nis mbyllja e tregjeve të kafshëve nëpër komuna (Dokument)

0

Sipas një vendimi të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë obligohen që Autoritetet Komunale në territorin e Kosovës të mbyllin dhe ndalojnë së funksionuari tregjet e kafshëve.

Gjithashtu në këtë vendim thuhet se duhet të dezinfektojnë objektet edhe zonat përreth.

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, njofton qytetarët e Komunës së Kaçanikut se nga data 01 korrik 2016(e premte) mbyllet tregu i kafshëve, për arsye të rasteve të dyshimta të sëmundjes Gungore të Lëkurës.

11 22