Warning: Use of undefined constant WPSocialShare - assumed 'WPSocialShare' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/c/4/e/bujqesia-ks.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-share/wp-social-share.php on line 19 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/c/4/e/bujqesia-ks.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars-explain.php on line 55 Për herë të parë, Festivali i Specit të dielën në Krushë të Madhe - Bujqesia.eu

Për herë të parë, Festivali i Specit të dielën në Krushë të Madhe

0

specat

Të dielën në Krushë të Madhe mbahet Festivali i Specit. Gjatë gjithë ditës janë planifikuar aktivitete të ndryshme.
Do të ketë performime artistike por më e rëndësishmja prodhuesit do të ekspozojnë prodhimet e tyre.
Dikur pasdite do të ketë gara të bujqve në mbushjen e thasëve me speca.
Festivali organizohet nga Kooperativa Bujqësore “Krusha e Madhe” me mbështetjen e kryetarit të Komunës së Rahovecit.

FESTIVALI I SPECIT NË KRUSHË TË MADHE

AGJENDA
Ora Aktivitetet
-11:00 – 11:05 Hapja e Festivalit me një valle nga Shoqërisë Kulturore Artistike “Bajram Curri”, Krushë e Madhe
-11:05– 11:30 Fjalimet
-Fjala e hapjes e përfaqësuesit tëKB “Krusha e Madhe”
-Fjalë rasti e përfaqësuesit të KomunëssëRahovecit
-Fjalë përshëndetëse nga përfaqësuesi i MBPZHR-së
-Fjalë rasti nga përfaqësuesi i USAID/Kosovë
-E rezervuar
-11:30 – 11:40 Shpërndarja e falënderimeve dhe mirënjohjeve për donatorët
-11:40 – 11:45 Ceremonia e hapjes së Festivalit të Specit (prerja e shiritit)
-11:45 – 12:30 Vizitë prodhimeve të ekspozuara në Festival
-12:30 – 13:30 Drekë me ushqime tradicionale
-13:30 – 14:00 Garat e bujqve në mbushjen e thasëve me speca
-14:00 – 14:10 Mirënjohje dhe falënderime për bujqit
14:30 Koncertnga SHKA “Bajram Curri” nga Krusha e Madhe
/RahovecPress/