Warning: Use of undefined constant WPSocialShare - assumed 'WPSocialShare' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/c/4/e/bujqesia-ks.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-share/wp-social-share.php on line 19 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/c/4/e/bujqesia-ks.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars-explain.php on line 55 Rreth Nesh - Bujqesia.eu
Logo e Bujqësia

Logo e Bujqësia

-Vebsajti bujqësia.eu është pjesë e projektit zhvillimor të Qendres Bujqësore Informativo-Këshillimore  Bujqësia EU.
-Ky projekt  ka filluar ekzistencën e saj me ndërtimin e një faqe në Facebook , të quajtur në fillim Bujqësia , e cila filloi punën në Qershor të vitit 2013. Në fillim të vitit 2014 u krijua kompania me emrin Bujqësia EU e cila është pronare e Qendrës Këshillimoro-Informative me po të njëjtin emër.
-Kjo kompani merrem me informimin dhe ndihmë profesionale për të gjithë individët, ekspertët  , kompanitë , institucionet etj. që kanë interesime dhe punojnë në fushat e Bujqësisë , Industrisë Bujqësore e Ushqimore dhe në fushën e Mbrojtjes së Ambientit.
-Ekipi i kësaj qendre përbëhet nga : ekspertët më të fuqishëm të Bujqësisë në Kosovë ,   biznesmenë të rinj në fushën e agro-biznesit , ekspertë të menaxhmentit ,sociologë , përkthyes profesional me përvojë shumëvjeçare , njohës të informatikës , gazetarë, aktivistë të shoqërisë civile.