Shisnin bagëti pa kupon tatimor, ndiqen penalisht 6 tregtarë

0

20131101153834959577

Gjashtë persona ndiqen penalisht në gjendje të lirë për shkak se transportonin dhjetëra krerë bagëti pa faturë tatimore.

Aksioni i qeverisë së Shqipërisë kundër informalitetit është shtrirë edhe tek tregtarët e bagëtive të imta që kryejnë tregti mes Tiranës dhe Durrësit.

Një aksion i Seksionit për krimin ekonomik e financiar thotë se kanë filluar procedimet penale në gjendje të lirë për 6 persona që transportonin me mjetet e tyre dhjetëra krerë bagëti.